EL SUPORT MUTU

Un factor de l'evolució
Imagen de cubierta: EL SUPORT MUTU
Precio: 22,80€
Este libro tiene disponibilidad inmediata
En Duque de Alba
Libro disponible en la Distribuidora Traficantes de Sueños
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
348
Dimensiones: 210 cm × 140 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2021
Materia: 
ISBN: 
978-84-17870-07-2

Cada cop que la humanitat ha hagut de bastir una nova organització social, adaptada a una nova fase de desenvolupament, el seu geni creatiu ha pres elements i s'ha inspirat, per tornar a enlairar-se, en la tendència al suport mutu, sempre viva.
Aquesta obra, que tenim l'alegria de presentar per primera vegada en català, reuneix per si sola tots els components de la millor literatura política: intel·ligència, rigor, coneixement, capacitat polèmica i una escriptura profunda, entenedora i, per moments, commovedora per la seva sensibilitat.
Publicada el 1902, quan el darwinisme social començava a voler convertir en doctrina científica la idea de la supervivència dels més forts, El suport mutu no només denuncia les simplificacions sobre les teories evolutives de Darwin, sinó que mostra amb una infinitat d?exemples, des de la vida anim l a les diferents etapes de la història humana, com la cooperació és un factor fonamental de supervivència i reproducció de la vida.
Des d'un coneixement científic enciclopèdic i un genuí sentit ètic, Piotr Kropotkin ofereix una perspectiva que encara avui és fresca i engrescadora.