SIMÓN TRINIDAD

Portada del libro

Imagen de cubierta: SIMÓN TRINIDAD

Campos del libro (datos)

L'HOME DE FERRO
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
296
Dimensiones: 225 cm × 145 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2018
Materia: 
Licencia: 
CC BY-NC-ND
ISBN: 
978-84-16855-34-6

Campos de tienda

Price: 16,00€
Libro de la Distribuidora: 
Estado: 
Disponible

Biografia de Simón Trinidad, revolucionari colombià incansable i militant incorruptible de les FARC. Trinidad està patint, com pocs i des de fa dècades, el pes d’un sistema autoritari i antidemocràtic. I mai no s’ha doblegat.

Detingut a l’Equador l’any 2004, extradit i empresonat als EUA en un procés ple d’irregularitats, sempre s’ha mantingut ferm en la convicció de portar la lluita revolucionària fins a les últimes conseqüències. Aquest llibre n’és un important testimoni, que ens il·lustra que sovint és més poderosa la força de la raó que la raó de la força.

La figura de Simón Trinidad ens serveix de fil conductor per conèixer l’evolució de la guerrilla colombiana enmig del terrorisme d’estat que va comportar l’extermini de tot un moviment polític legal: la Unión Patriótica. En aquest llibre, Jorge Enrique Botero ens explica una de les èpoques més fosques de Colòmbia, que encara segueix marcant la vida política i social del país.

Please login to bookmark this post

Otros libros recomendados

BOTERO, JORGE ENRIQUE

(Bogotà, 1956). Periodista, escriptor i documentalista. Ha treballat durant quaranta anys en mitjans escrits, ràdio i televisió de Colòmbia. També fou reporter de Prensa Latina (l’Havana, 1986-1991), corresponsal de La Jornada de Mèxic a Colòmbia i fundador del Canal Telesur (Caracas, 2005). Ha publicat cinc llibres: Espérame en el cielo, capitán; Últimas noticias de la guerra; Hostage Nation; La vida no es fácil, papi, i Simón Trinidad. L’home de ferro.

Please login to bookmark this post